Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/
Terug
  1. Bouw en Gereedschap
  2. Elektrisch Gereedschap
  3. Boormachine
  4. Bosch 06039B0301

Bosch 06039B0301

Max nr: 8386272 | EAN: 3165140814225 | Fabrikant : Bosch | Type: 0 603 9B0 301 / 3165140814225
  • Bosch 06039B0301
  • Bosch 06039B0301
Afbeeldingen kunnen afwijken van realiteit.
285,41 incl. BTW
of 95,14 in 3 termijnen, 0% rente
De enige gratis betaalmethode voor gespreid betalen waarbij je in drie keer je aankoopbedrag betaalt tegen een rente van 0%.
1 stuk op voorraad bij leverancier

1-3 werkdagen
Verzendkosten 3,95 incl. BTW
Belangrijkste specificaties
  • Gewicht: 1,3 kg
  • Kleur van het product: Zwart, Groen
  • Batterij-indicator: Ja
Alle product specificaties

Vragen over dit product?
013 - 5774574
Logo Bosch
Compacte accuklopboorschroevendraaier met veel kracht

De PSB 18 LI-2 Ergonomic is een compacte accuklopboorschroevendraaier met veel kracht en een lange levensduur. Het ontwerp met de ergonomische dubbele handgreep garandeert een ideale krachtoverdracht evenals een comfortabele bediening van het gereedschap en is door de stichting Aktion gesunder R? 1/4 cken (AGR; Actie Gezonde Rug) getest en aanbevolen. Dankzij een borstelloze motor is de PSB 18 LI-2 Ergonomic zeer licht en compact. Zo wordt comfortabel boren en schroeven mogelijk. De PSB 18 LI-2 Ergonomic werkt op een moderne Lithium-Ion-accu met een capaciteit van 2,5 Ah. Met één acculading haalt hij zo tot wel 700 schroeven. Daarbij helpt ook de innovatieve Syneon-chip die voor een maximale looptijd zorgt. Om nog langer krachtig door te kunnen werken met de machine zijn bij de levering twee accupacks inbegrepen.

Wanneer het hard tegen hard gaat

De PSB 18 LI-2 Ergonomic is een universeel gereedschap voor diverse schroef- en boorklussen in hout, metaal en zelfs metselwerk. Deze verenigt veel functies in één enkele machine en beschikt over een klopboorfunctie met snelle intervallen voor krachtige boorklussen, ook in harde materialen. Door de accu is het gereedschap mobiel en op elk moment bij de hand. De Lithium-Ion-accu verhindert geheugeneffecten, zodat de machine op elk moment gereed is voor gebruik en de accu niet wordt ontladen, als deze niet wordt gebruikt. Daarom is de PSB 18 LI-2 Ergonomic de perfecte universele machine voor veel klussen in huis en tuin. Met een accucapaciteit van 2,5 Ah, intelligente regelingselektronica en de innovatieve Syneon-chip haalt de accuklopboorschroevendraaier tot wel 700 schroeven met één acculading. Het aantal slagen bedraagt 22.500 o.p.m., bij een draaimoment van 28/32 Nm.

PSB 18 LI-2 Ergonomic – compacte krachtige accuklopboorschroevendraaier

De PSB 18 LI-2 Ergonomic is een praktische accuklopboorschroevendraaier met maximale kracht en een lange levensduur. Het ontwerp met de praktische dubbele handgreep garandeert een ideale krachtoverdracht en een comfortabele bediening van het gereedschap. Voor deze eigenschappen beveelt ook de stichting Aktion gesunder R? 1/4 cken (AGR; Actie Gezonde Rug) de klopboorschroevendraaier aan. De borstelloze motor is slechts blootgesteld aan minimale slijtage en overtuigt met een zeer hoog rendement in vergelijking met motoren met koolborstels. Bovendien regelt de intelligente Syneon-chip het perfecte samenspel van Lithium-Ion-accu, krachtige motor en robuuste aandrijving. De machine is dankzij zijn ontwerp zeer licht en compact, wat zorgt voor comfortabel schroeven en boren. De PSB 18 LI-2 Ergonomic werkt op een moderne Lithium-Ion-accu met een capaciteit van 2,5 Ah, waarmee geheugeneffecten tot het verleden behoren.

Gecontroleerd slagvaardig

Dankzij het nieuwe compacte ontwerp en het geringe gewicht van net iets meer dan 1 kg kan de PSB 18 LI-2 Ergonomic goed worden geleid – en dat ook bij het boren in metselwerk. De accuklopboorschroevendraaier beschikt over twee standen: het onbelaste toerental bedraagt in stand 1 tot 420 o.p.m., in stand 2 1.400 o.p.m. Terwijl in stand 1 wordt geschroefd, dient stand 2 voor het boren. Met een aantal slagen van 22.500 o.p.m. gaat de PSB 18 LI-2 Ergonomic ook betonnen muren te lijf. Daar levert de ergonomie van de accuklopboorschroevendraaier een belangrijke bijdrage aan. De borstelloze motor maakt zijn opwachting met een groot aantal voordelen in vergelijking met motoren met koolborstels: langere levensduur en uithoudingsvermogen, compactheid, geringer gewicht, hoger draaimoment, geen vonkstoringen. De geïntegreerde terugslagsensor zorgt voor een veilige bediening.
Technische details
Gewicht 1,3 kg
Kleur van het product Zwart, Groen
Batterij-indicator
Batterijen
Batterijtechnologie Lithium-Ion (Li-Ion)
Accu/Batterij voltage 18 V
Soort Pistol grip drill
Inclusief acculader
Oplaadstation
Soft grip
Geluidsvermogensniveau 96 dB
U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo